tirsdag 28. februar 2012

Den utrolige reisen............vårstemning

Sola skinner fra skyfri himmel i dag og det er 14,5 grader kl 14.
Jeg hadde en rar dumping på jobb i dag,det begynte med at all farge i ansiktet ble borte,jeg frøys,fikk vondt i magen og kroppen rista skikkelig. så jeg ble kjørt hjem fra jobb kl 10.30 og sovna på sofaen i heimen og sov i 2 timer.

Kom over denne fra en annen blogg og rappa den ;)
Ting å tenke over!
1. Ikke bry deg så veldig om hva naboen har eller har oppnådd.
2. Lykke er og være fornøyd.
3. Husk at disse operasjonene ikke bare fjerner vekta di, dersom du ikke er sterk vil de også fjerne store deler av personligheten din - takler du det?
4. Resultatet er ikke evig, du må fortsatt jobbe for det.
5. Din erfaring er ikke nødvendigvis den samme som for en annen, del de gjerne, men ikke påstå at sånn blir det. for sånn er det sikkert ikke.
6. Foreningen for syklig overvektige er et godt alternativ, dersom du søker en litt mer faglig kompetanse.
7. Vi er alle forskjellige, vår eneste likhet er overvekt. Derfor skal man også huske dette når man komuniserer med hverandre


Og denne rappa jeg ;)
Gastric bypass er den mest anvendte operasjonen mot sykelig overvekt.

Magesekken blir redusert med om lag 95 prosent til om lag 30–50 milliliter. Dessuten sjaltes deler av tynntarmen ut, én til tre meter,for å redusere næringsopptaket.
Pasienten må få tilskudd av vitaminer og mineraler hver dag etter operasjonen. Operasjonen er vanlig å utføre ved kikkhullskirurgi eller laparoskopi. Det gir på kort sikt mindre alvorlige komplikasjoner, mindre smerte samt raskere rekonvalesens





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar