En blogg om min Utrolige reise til en normal størrelse. Om nedturer og oppturer etter Gastric bypass operasjone jeg tok 11 januar 2012. Og om hudens reaksjon på Galvanic body.
tirsdag 6. mars 2012
Den utrolige reisen......karbonadesmørbrød
Gledet meg veldig til et karbonadesmørbrød i dag. Skjærte meg ei skive av et 2 dager gammelt brød (tåler ikke ferskt brød lenger) Og så delte jeg en karbonade og hadde på brødskivea. Kosa meg lenge og vel og trodde faktisk jeg skulle klare å spise hele skiva. Men plutselig sa det stopp. Ikke om jeg ville aldri så mye så hadde jeg ikke klart å presse ned siste biten. Men sånn er det når man har minimage ;)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hei :-)
SvarSlettArtig å lese hva du går igjennom. Jeg kjenner meg igjen i mye ;-) Jeg tålte også bare ristet brød i starten. Men var så lei knekkebrød at det var stort sett det jeg åt. Nå 6 mnd etter er det fortsatt tørt brød jeg tåler best men klarer mer vanlig brød og rundstykker også...
Synd å lese at du har mistet litt troen på Galvanicen :-( Jeg er fortsatt veldig fornøyd med mine resultater. Men jeg håper at du tar kontakt om det er noe jeg kan hjelpe deg med der :-) Sendte deg en melding ang det.
Jeg fortsetter å prøve Merete G. Reigstad. Men jeg ser ikke resultater enda. Har vel holdt på 3 ganger pr uke i 6 uker nå tror jeg.
SlettStolt av deg Tante:) Skjønner at dette ikke er lett!! Veldig hyggelig at du deler historien din :)
SvarSlettHei Anette.
SvarSlettGå inn på på sia mi, ligger det en link til ei sie vi i Rogaland blir bedt om å gå inn på. Vi fikk også forklart at vi ikke kommer til å tåle ferskt brød i starten. Det burde ristes. Dette fordi at det blir liggende som en deig klump i magen. Til grovere brødet er .. til bedre tåler vi det.
Stå på, du e goe!