tirsdag 6. mars 2012

Den utrolige reisen......karbonadesmørbrød

Gledet meg veldig til et karbonadesmørbrød i dag. Skjærte meg ei skive av et 2 dager gammelt brød (tåler ikke ferskt brød lenger) Og så delte jeg en karbonade og hadde på brødskivea. Kosa meg lenge og vel og trodde faktisk jeg skulle klare å spise hele skiva. Men plutselig sa det stopp. Ikke om jeg ville aldri så mye så hadde jeg ikke klart å presse ned siste biten. Men sånn er det når man har minimage ;)

4 kommentarer:

  1. Hei :-)
    Artig å lese hva du går igjennom. Jeg kjenner meg igjen i mye ;-) Jeg tålte også bare ristet brød i starten. Men var så lei knekkebrød at det var stort sett det jeg åt. Nå 6 mnd etter er det fortsatt tørt brød jeg tåler best men klarer mer vanlig brød og rundstykker også...

    Synd å lese at du har mistet litt troen på Galvanicen :-( Jeg er fortsatt veldig fornøyd med mine resultater. Men jeg håper at du tar kontakt om det er noe jeg kan hjelpe deg med der :-) Sendte deg en melding ang det.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg fortsetter å prøve Merete G. Reigstad. Men jeg ser ikke resultater enda. Har vel holdt på 3 ganger pr uke i 6 uker nå tror jeg.

      Slett
  2. Stolt av deg Tante:) Skjønner at dette ikke er lett!! Veldig hyggelig at du deler historien din :)

    SvarSlett
  3. Hei Anette.
    Gå inn på på sia mi, ligger det en link til ei sie vi i Rogaland blir bedt om å gå inn på. Vi fikk også forklart at vi ikke kommer til å tåle ferskt brød i starten. Det burde ristes. Dette fordi at det blir liggende som en deig klump i magen. Til grovere brødet er .. til bedre tåler vi det.
    Stå på, du e goe!

    SvarSlett